Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

  Anunt public privind decizia de respingere a solicitării de emitere acordului de mediu pentru proiectul “Construire staţie de bază pentru servicii de comunicaţii electronice”, amplasat în comuna Rimetea, sat Colţeşti, extravilan, judeţul Alba, titular RCS&RDS

Detalii

Autor: APM Alba,
Adăugat: 2022-08-25 23:41:26
Ultima actualizare: 2022-08-26 09:05:28

APM ALBA anuntă publicul interesat asupra deciziei de respingere a solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Construire staţie de bază pentru servicii de comunicaţii electronice”, amplasat în comuna Rimetea, sat Colţeşti, extravilan, judeţul Alba, titular RCS&RDS.

Decizia de respingere si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Alba din Alba Iulia, str. Lalelelor nr. 7B, în zilele de luni - vineri, între orele 9-14, precum si la următoarea adresă de internet http://apmab.anpm.ro.

Observatriile/contestatiile publicului se primesc la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Alba din Alba Iulia, în termen de 10 zile de la data afisării prezentului anunt.

 

Data afisării anuntului pe site: 25.08.2022


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.